Tapijtkevers bestrijden

tapijtkevers bestrijden
tapijtkevers bestrijden kosten

tapijtkevers bestrijden

Tapijtkevers zijn kleine kevers die ongeveer 4 tot 5 mm lang zijn. Ze voeden zich met dierlijke en plantaardige vezels en leggen eitjes in de buurt van hun voedselbron. De larven van tapijtkevers zijn het meest schadelijk, omdat zij de vezels van stoffen kunnen opeten en gaten in kleding en tapijten kunnen achterlaten. Het probleem met tapijtkevers is dat ze vaak niet zichtbaar zijn en zich snel kunnen verspreiden, vooral als ze voedsel vinden.

Effectief tapijtkevers bestrijden

Als het gaat om het opbergen van kleding en tapijten, kan het laatste waar je aan denkt zijn dat er kleine beestjes in zitten die schade kunnen veroorzaken. Helaas zijn tapijtkevers een veelvoorkomend probleem en kunnen ze zich voeden met wol, zijde, katoen en andere materialen die in kleding en tapijten worden gebruikt. Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing die het probleem op een veilige en effectieve manier oplost: invriezen.

Tapijtkever ongedierte in huis: voorkom verspreiding

Gelukkig is het invriezen van kleding en tapijten een effectieve manier om tapijtkevers te doden en verdere verspreiding te voorkomen. Door de kleding en tapijten in te vriezen op -20 graden Celsius gedurende drie dagen, worden alle stadia van de tapijtkever gedood, inclusief de larven en de eitjes. Het invriezen is een veilige en natuurlijke manier om deze beestjes te bestrijden, zonder dat er schadelijke chemicaliën nodig zijn.

Hoe werkt het?

U maakt allereerst een afspraak op onze website. Daarna ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Telefonisch een afspraak maken behoort ook tot de mogelijkheden. Vervolgens brengt u uw spullen op het afgesproken moment, waarna ze door ons voor de duur van 3 volle dagen worden ingevroren op -20 graden Celcius. Na deze periode kunt u uw eigendommen weer ophalen op een moment dat het u uitkomt. Bij thuiskomst alleen nog even de kledingstukken uitwassen en uw kleding is weer zoals vanouds!

Ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw spullen af te leveren? Dan is dat geen probleem want wij van Kledinginvriezen.nl bieden ook de mogelijkheid om uw spullen op te halen. Vraag telefonisch naar de kosten hiervan dan kunnen wij deze aan de hand van uw woonplaats berekenen.

Veelgestelde vragen

Tapijtkevers zijn kleine kevers die zich voeden met organisch materiaal zoals wol, haar en veren. Ze zijn vooral berucht vanwege hun schade aan tapijten en andere textielproducten.

Tapijtkevers zijn ongeveer 2 tot 4 millimeter lang en hebben een ovale vorm. Ze zijn vaak bedekt met kleine haartjes en hebben een bruin tot zwart uiterlijk.

Volwassen tapijtkevers voeden zich vooral met stuifmeel en nectar maar hun larven leven van dierlijk materiaal zoals bepaalde stoffen en kadavers. De larven zijn dus het probleem.

Tapijtkevers zijn vaak te herkennen aan de kleine gaatjes die ze achterlaten in textielproducten. Ze laten ook vaak huiden achter naarmate ze groeien en vervellen. Volwassen kevers worden soms aangetroffen in de buurt van lichtbronnen.

Een effectieve manier om tapijtkevers te bestrijden is door de besmette textielproducten in te vriezen op -20 graden Celsius gedurende minimaal drie dagen. Dit is een veilige en natuurlijke methode om tapijtkevers te doden zonder het gebruik van chemicaliën. Het bevriezen van textielproducten zal de larven, kevers en eitjes doden, en voorkomen dat ze zich verder verspreiden.

Tapijtkevers zijn over het algemeen niet schadelijk voor de gezondheid van mensen. Hun aanwezigheid kan echter wel allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen.

Om te voorkomen dat tapijtkevers uw huis binnenkomen, kunt u ervoor zorgen dat alle openingen naar buiten goed afgedicht zijn. Houd ook uw huis schoon en stofvrij en vermijd het opslaan van textielproducten op vochtige, donkere plaatsen.

Afspraak maken

Afspraak maken
Kies een tijdstip tussen 08:00 - 17:00
Bereken via Google Maps het aantal KM dat wij moeten rijden voor een enkele reis. Onze tool berekend namelijk automatisch een retourprijs. Wij hanteren een starttarief van €20,-
Retourprijs

Klantervaringen

Eva
Eva
Zoeterwoude
Lees verder
Erg goede service en communicatie, ik ben zeer tevreden!
Dennis
Dennis
Leiden
Lees verder
Goede service ervaren, bedankt jongens!
Melle
Melle
Kaag
Lees verder
Duidelijke afspraken over datum invriezen en kosten. Snel en vakkundig geholpen.
Vorige
Volgende

Inboedel invriezen

door heel Nederland
549
95
 • Gehele vriescel (7 m3)
 • Haal- brengservice beschikbaar
 • 3 dagen op -20 °C ingevroren
 • 24/7 bereikbaar
 • 100% tevredenheidsgarantie

Kleding invriezen

per gevulde zak
25
19
95
 • 60 Liter vuilniszak (minimaal 2 zakken)
 • Geen kwaliteitsverlies door invriezen
 • 3 dagen op -20 °C ingevroren
 • 24/7 bereikbaar
 • 100% tevredenheidsgarantie
Aanbieding

Koffers

die niet in een 60L zak passen
39
95
 • Ieder formaat koffer
 • Dienen leeg ingeleverd te worden
 • 3 dagen op -20 °C ingevroren
 • 24/7 bereikbaar
 • 100% tevredenheidsgarantie

Autobehandeling

vanaf prijs voor een kleine auto (Audi A1 etc.)
199
95
 • Ieder formaat voertuig mogelijk
 • Stoom-en-ozon behandeling
 • Binnen 24 uur gereinigd
 • 24/7 bereikbaar
 • 100% tevredenheidsgarantie

Vandaag nog tapijtkevers bestrijden?

Bij kledinginvriezen.nl zijn we gespecialiseerd in het invriezen van kleding en tapijten om tapijtkevers en andere insecten te bestrijden. Ons proces is snel, eenvoudig en betaalbaar. Bovendien zorgen we ervoor dat uw kleding en tapijten veilig en zorgvuldig worden behandeld, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze in goede staat blijven.